REGIONSVALG 2017

Du kan stemme på Steen Ørskov til Regionsrådet i Region Hovedstaden – se liste C/Konservative som kandidat nr. 16.

For Konservative – og i høj grad også mig – er flere hospicepladser er mærkesag. Det er et fremragende til mennesker, som kan få deres sidste tid i rolige omgivelser med lindring af kompetent personale, inden livet rinder ud. Også for pårørende er det et fint tilbud i en rigtig svær tid.

Akuttelefonen 1813 lever ikke op til mål og forventninger. Vi ønsker læger med rette uddannelse tilbage ved telefonerne – og ventetiden ned.

Vores region leverer fortsat ikke de tidsmål, som er sat i kræftpakkerne. Det SKAL være bedre. Ingen skal dø eller blive mere syge, fordi der ikke er tilstrækkeligt fokus på opgaven.

Personligt mener jeg desuden, at vi skal være bedre til at få patienterne igennem forløbet, hvor man afklarer/diagnosticerer sygdom. Der er alt for ofte lange forløb, hvor man sendes fra den ene læge, specialist og afdeling til den anden – hver gang med alt for lang ventetid. Det forløb skal vi have effektivisereret og nedbragt tiden på.

Psykisk sygdom fylder rigtig meget i Danmark. Jeg har fra min hverdag kontakt med mange af disse patienter, og jeg oplever, at systemet har spillet fallit og nedprioriteret området, så tusinder går enten ubehandlet rundt – eller lever et liv i elendighed.

Der er også mange, som er direkte til fare for sig selv og ikke mindst andre, fordi patienter sendes hurtigt på gaden igen. Alt for ofte må andre samle disse patienter op – og alt for ofte ender de med at begå kriminelle gerninger, som de reelt ikke er herre over selv. Det må kunne gøres bedre.

v.h. Steen Ørskov

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *